Děkujeme, že jste byli součástí letošního ročníku!

Pomozte složit lineup Rockfestu 2027

Příští ročník tvoříme společně s Vámi a Váš hlas má váhu. Koho chcete vidět na pódiu — originální kapely, revivaly, nebo pořádný mix obojího? Napište nám do diskuze svůj tip. Třeba právě ten Váš rozezní příští léto!

Marian Iveta - Královský Chleba
Panoptiko
Iveta Brisakova
Panoptiko traktor
Sláva
Hejman je v hledáčku.
Pavel Kárník
Slávku bylo opět parádně a díky za vše 🤟Kapel jsou mraky tak třeba EUFORY bo Hejtman.
Sláva
MUSÍM NAROVINU NAPSAT , ŽE REVIVAL FEST V ROCE 2025 MĚL VĚTŠÍ NÁVŠTĚVNOST JAK LETOŠNÍ FEST.
Jana
SCARP 🤘 Děkujeme 😉
ppata
Z ceskych treba Divá Bára, ale klidne znovu Donor. Urcite bych se nezlobil ani za Alese Brichtu (mysleno AB Project, ne AB Trio)
666
Jako headlinera urcite originalni zahranicni kapelu (U.D.O. by byla bomba)
Revival je dobrym zpestrenim, jeden, maximalne dva staci.
A moderovat by mohla Paula Wild 😀
Myšák
Slávo díky, letos to bylo naprosto úžasné a že jsi sem dostal Grave Digger, z toho jsem byl hodně odvázanej. Velkej respekt Tobě! Nevím jak to mají kapely se smlouvama - kde smí a nesmí hrát, ale žánrově by se mi v Kuřimi líbily třeba HammerKing, StormWarrior, Gun Barrel, Scanner, Blizzen ..... záměrně jmenuju Němce jelikož tam cítím nejjednodušší jednání a nemyslím si, že by byly úplně cenově nedostupné, Rage se asi nepodaří (za ty bych byl hodně vděčnej), domluvit by se možná dalo třeba s rakouskými Dragony nebo mezinárodní sestavou Angus McSix .....
Sláva
SCARP jsem si pustil - dobrý - ale - takhle hraje dalších 100 kapel. Nic proti. Kapelu oslovím a uvidíme s jakou nabídkou přijdou. Děkuji všem za názor. Na festu může být max. 8 skupin - takže určitě nejde uspokoji všechny.